Toto

Vi sökte länge en ras som inte skulle vara allergiserande och som inte skulle fälla hår. Vi hittade Australian labradoodlen, som direkt fick våra hjärtan att smälta. Det att vi fick just Toto, kändes för oss som styrt av ödet.

En bättre och underbarare hund kunde vi inte ha fått. Jag jobbar i en smågrupp i högstadiet och Toto är med mig där också. Den älskar sitt jobb över allt annat och eleverna älskar den. Toto är alltid glad. Den är också överraskande lugn för att vara valp, social och anpassningsbar- en fiffig hund! Tidvis trivs den som soffpotatis men är också vid behov livlig och lekfull. Vi är dagligen tacksamma för att Toto är vår hund. Den ger oss så mycket glädje och kärlek. Han var pusselbiten som fattades i vår familj!

Till dem som drömmer om en hund vill vi säga att fastän väntetiden kan vara lång  (i vårt fall 9 mån),så är det värt varje dag. Under den tiden hinner man också grundligt bekanta sig med rasen och den blivande familjemedlemmen.  

Till Paula och Stefan ger vi fulla poäng. De gör allt de kan för sina hundars välmående. De gav heltäckande föreläsningar och introduktion av den nya familjemedlemmen. Då man behöver hjälp får man det snabbt. Tack!❤

Till vår familj hör två vuxna, en 16-årig dotter och hunden Toto.