Koda

Vi hade alltid trott att vi på grund av allergi inte kan skaffa en egen hund. Via en vän fick vi höra om Australian labradoodle och for för att bekanta oss med flera olika individer, innan vi vågade ställa oss i valpkö. Så småningom fick vi vår egen Australian labradoodle – Koda.

Koda (Sessans’s Fides) är en pigg och nyfiken lurvig kompis, som inte är rädd för någonting och är allasvän. Vi ärt en rörlig familj som har många hobbyn, så Koda passar bättre än bra i vår flock. Hon är ivrig att komma med vartsomhelst och tycker speciellt om att åka bil. Hon älskar att få snusa på nya dofter och syssla med ett och annat tillsammans med oss. Vi har redan gått ett par valpkurser och en grundkurs i agility. För tillfället går vi en kurs i rally toko för valpar. Koda lär sig snabbt allt nytt och är alltid färdig för nya äventyr.

Koda har tillfört glädje och roliga stunder i vårt liv och gett barnen möjlighet att lära sig ta ansvar för en ny familjemedlem.

Till dem som drömmer om en hund  vill vi säga att det lönar sig att vänta och skynda långsamt. Skaffa inte en hund på stundens ingivelse. Försäkra er om att familjen har tillräckligt med tid för en fyrfotavän. ALD:na kräver mycket intellektuell stimulans och att man gör saker tillsammans.

Vår hälsning till uppfödarna: Varmt tack Paula och Stefan för den här underbara lurviga kompisen! vi är lyckliga över att vi har fått just Koda till vår glädje.

Till vår familj hör mamma, pappa , döttrar på 12 och 14 årsamt Koda 8 mån.