Koda

Olimme aina luulleet, ettemme voi hankkia omaa koiraa allergioidan vuoksi. Saimme ystäviemme kautta kuulla australianlabradoodlesta ja kävimme tutustumassa useampaan yksilöön, ennen kuin rohkaistuimme pentujonoon. Sen myötä meille saapui oma australianlabradoodle – Koda.

Koda (Sessans’s Fides) on reipas ja utelias karvakamu, joka ei pelkää mitään ja on kaikkien kaveri. Olemme liikunnallinen ja harrastava perhe, joten Koda sopii meidän pesueeseen paremmin kuin hyvin. Hän lähtee innolla mukaan joka paikkaan ja tykkää erityisesti autolla matkustamisesta. Hän rakastaa päästessään nuuhkimaan uusia hajuja ja puuhastelemaan yhdessä kaikenlaista. Olemme käyneet jo pari pentukurssia ja agilityn pohjataitokurssin. Nyt käymme parhaillaan pentujen rally toko -kurssia. Koda oppii nopeasti kaikkea uutta ja on aina valmis uusiin seikkailuihin.

Koda on tuonut elämäämme iloa, hauskoja hetkiä ja lapsillemme taitoa kantaa vastuuta uudesta perheenjäsenestä.

Koirasta haaveilevalle haluamme sanoa, että maltti on valttia. Älä hanki koiraa hetken mielijohteesta. Varmista, että perheellä on riittävästi aikaa karvakamulle. ALD:t vaativat paljon älyllistä tekemistä ja yhdessä puuhastelua.

Terveisemme kasvattajalle: Lämmin kiitos Paula ja Stefan tästä ihanasta karvakamusta! Olemme niin onnellisia, että olemme saaneet juuri Kodan meidän iloksemme.

Perheeseemme kuuluu äiti, isä, tytöt 12 v ja 14 v sekä Koda 8kk