Iggy

Perheen isän allergia ja äidin voimistuva koirakuume tuntuivat mahdottomalta yhtälöltä. Kun näimme usein samassa korttelissa asuvan kasvattajan koiria ja tutustuimme rodun ominaisuuksiin, ajatus omasta australianlabradoodlesta alkoi vahvistumaan.

Olimme kuulleet yleisesti tämän koiran hyvästä luonteesta, mutta yllätyimme siitä silti positiivisesti. Iggy on samassa paketissa rauhallinen ja aktiivinen. Lisäksi hän on erittäin ihmisystävällinen, kiltti, viisas, ja nopeasti oppiva – valloittava persoona kertakaikkiaan!

Iggy on tuonut elämäämme paljon iloa ja vauhtia. Tytöille hän tuo sopivasti vastuuta ja koko porukalle yhdessä tekemistä. Se on myös lähentänyt meitä. Välillä Iggy ilahduttaa myös Emmin työpaikan erityislapsia.

Koirasta haaveilevalle haluamme sanoa, että koira tarvitsee riittävästi mielekästä tekemistä, jotta se pääsee purkamaan energiaansa hyvällä tavalla. Tämän rodun kanssa voi puuhata vaikka mitä! Nämä myös rakastavat leikkiä muiden koirien kanssa. Monessa kaupungissa löytyykin suosittuja saman rodun treffejä. Oman pennun odotusaika saattaa tuntua pitkältä, mutta se valmistaa hyvin uuden koira-arjen alkuun.

Olemme saaneet kasvattajalta neuvoja nopeastikin. Läheltä kasvattajan arkea seuranneena voimme sanoa, että he todella tekevät työtään sydämestä, perusteellisesti, jatkuvasti työtään kehittäen ja parempaan pyrkien. Tämä myös näkyy pennuissa!

Perheeseemme kuuluu äiti, isä, kaksi lasta ja Iggy 1,5 v.