Australianlabradoodle mahdollisti unelmamme – allergiaperheestä koirankasvattajaksi

Koirankasvattajat

Koiran ottaminen ei ollut Erikssoneille helppoa. Stefan ja Paula kävivät katsomassa monia koirarotuja, mutta lopputulos oli aina sama. Vajaa vartti koiran kanssa samassa huoneessa ja allergiaoireilu alkoi. He olivat jo luopumassa toivosta saada oma koira, kunnes he päättivät vielä tutustua yhteen koirarotuun – australianlabradoodleen ja löysivät rodun koirankasvattajat.

– Se ei aiheuttanut mitään oireita pitkänkään silittelyn ja rapsuttelun jälkeen, mikä oli todella ihme, Paula kertoo.

Onnistuneen koiravierailun jälkeen vuonna 2004 syntyi Madde, josta tuli Erikssonien ensimmäinen koira. Sen jälkeen perhe on kasvanut säännöllisesti valloittavilla karvakuonoilla, joista suurin osa on kotiutunut uusiin perheisiin.

Koirankasvattajat huolehtivat koirien hyvinvoinnista.
Lenkki sujuu, vaikka mukana olisi 7 koiraa!
Koirankasvattajat tekevät työtä sydädämellään.
Neljä sukupolvea samassa kuvassa vasemmalta oikealle: Madde, Capri, Ginny ja M-pentue. Madde eli 14,5-vuotiaaksi ja lähti luotamme lokakuussa 2018.

Vuodesta 2009 lähtien olemme saaneet kasvattaa tätä ihanaa rotua ja moni perhe on saanut kotiinsa iloisen ja ihmisrakkaan australianlabradoodlen. Koska koiramme ovat meille kuin perheenjäseniä, valitsemme pentujen tulevat omistajat huolella. Haluamme seurata pentujen kasvua ja toivommekin jatkuvaa suhdetta koiriemme tuleviin omistajiin.

Koirankasvattajat – rekisteröity australianlabradoodlen kasvattaja

Sessan’s ald on Suomen ensimmäinen rekisteröity australianlabradoodlen kasvattaja. Se kuuluu Suomen australianlabradoodle -yhdistykseen, joka rekisteröi pentunsa WALA-rotujärjestöön. Koirankasvattajat ovat sitoutuneet noudattamaan rodun kattojärjestön eettistä ohjeistoa.

– Australianlabradoodlen perustajat ovat kehittäneet upealuonteisen, terverakenteisen ja allergiaystävällisen rodun. Meille näiden ominaisuuksien säilyttäminen on tärkeää, onhan se mahdollistanut meillekin koirien pitämisen kotonamme.

Koirankasvattajat
Koirankasvattajat huolehtivat laadukkaasta pentuajasta.

Koska koiramme ovat meille kuin perheenjäseniä, valitsemme pentujen tulevat omistajat huolella. Haluamme seurata pentujen kasvua ja toivommekin jatkuvaa suhdetta koiriemme tuleviin omistajiin.