Milo

Meille tuli Australianlabradoodle pitkän unelmoinnin ja haaveilun jälkeen. Avopuolisoni on astmaatikko ja allerginen koirille. Pienestä pitäen olemme molemmat tahtoneet koiraa omaan perheeseen ja tämän rodun myötä unelmamme kävivät toteen. Rodun luonne ja sopivuus allergiaperheeseen toimivat pohjana valinnallemme. Olimme myytyjä ensi kohtaamisesta lähtien australianlabradoodlen kanssa ja tämän jälkeen mikään muu rotu ei tullut enää kysymykseen.

Koiramme Milo (Sessan’s Frank) vastasi kaikkia odotuksiamme ja toivomuksiamme. Meillä kotona asuu älykäs, ystävällinen, lempeä, avoin, iloinen, oppivainen ja sosiaalinen koira. Miloa kuvaillaankin usein ja pieneksi karhunpojaksi sekä lehmänhermoksi. Hän on onnellinen ja iloinen jokaisesta kohtaamastaan uudesta ihmisestä sekä koirasta. Milo toivottaa kaikki tervetulleeksi komealla puheellansa, joka on hänen tunnusmerkkinsä!

Milo on tuonut arkeemme sekä perheeseemme yhdessä toimista, ulkoilua ja uusia harrastuksia. Milo ei missään kohtaa ole rajoittanut elämäämme, vaan olemme pystyneet kokemaan uusia seikkailuja hänen kanssaan. Milo sopeutuu paikkaan kun paikkaan ja nauttii aina uusista maisemista sekä kohtaamisista. Milo on tuonut elämäämme paljon myös upeita uusia kohtaamisia sekä ystävyyssuhteita muiden australianlabradoodlen omistajien kanssa. Koemme kuuluvamme suureen ALD perheeseen.

Koirasta haaveilevalle tahtoisimme sanoa, että kannattaa tutustua rauhassa rotuun sekä kasvattajiin. Meille tärkeää oli löytää kasvattaja, jolla oli yhtäläinen näkemys kasvatuksen periaatteista. Jonotusaika kannattaa hyödyntää tutustuen rotuun, valmistautumalla niihin arjen muutoksiin, mitä pennun tulo aiheuttaa sekä luoden perheelle yhteiset pelisäännöt jo ennen pennun saapumista kotiin.

Moni perhe päästää mielellään rodusta kiinnostuneen tutustumaan omaan australianlabradoodleen ja kertoo lisää haaveilevalle rodusta. Koirista jokainen on oma yksilönsä ja useamman koirapersoonan tavattuaan voitte varmistua siitä, onko rotu oikea juuri teille. Allergiaperheiden kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa saavatko he allergiaoireita aikuisen ALD:n seurassa. Unelmat voivat käydä toteen!

Kasvattajalle tahtoisimme lähettää terveisinä suurimmat kiitokset mitä vain voimme sanoin sanoa. Milo muutti elämänlaatuamme niin paljon paremmaksi ja kaikki se työ, mitä teette pentujen eteen ennen luovutusta on aivan upeaa sekä ihailtavaa. Pentu saapuu valmiina uusiin seikkailuihin avoimin mielin ja rakkautta täynnä. Hän on saanut kasvattajalta pelkää läheisyyttä sekä oppeja ennen astumista oman perheen elämään. Pentu lähtee turvallisesti sekä luottavaisena uuteen perheeseen. Työtänne ei voi muuta kun ihailla. Olette rehellisiä sekä ammattitaitoisia. Puhutte asioista niiden oikeilla nimillä, sekä ajattelette aina ensimmäiseksi koirien ja pentujen parasta. Olette täyttä kultaa!

Perheeseemme kuuluu kaksi aikuista sekä Milo 3v.