Toto

Etsimme pitkään rotua, joka ei allergisoisi ja jonka turkista ei irtoaisi karvaa. Löysimme australianlabradoodlen, joka sulatti sydämemme heti. Se, että saimme juuri Toton, tuntui meistä kohtalon sanelemalta.

Parempaa ja ihanampaa koiraa emme olisi voineet saada. Työskentelen yläkoulussa pienluokassa ja Toto on kanssani myös siellä. Se rakastaa työtään yli kaiken ja oppilaat rakastavat sitä. Toto on aina iloinen. Se on myös yllättävän rauhallinen pennuksi, erittäin sosiaalinen ja sopeutuvainen – fiksu koira! Välillä se viihtyy sohvaperunana mutta on tarpeen tullen innokas lenkkeilijä. Kiitämme joka päivä siitä, että Toto on meidän. Se tuo meille niin paljon iloa ja rakkautta. Hän oli meidän perheen puuttuva palanen!

Koirasta haaveilevalle haluamme sanoa, että vaikka odotusaika voi olla pitkä (meillä 9kk), niin se on jokaisen päivän arvoinen. Siinä ajassa ehtii myös kunnolla tutustumaan rotuun ja tulevaan perheenjäseneen. 

Paulalle ja Stefanille annamme täydet pisteet. He tekevät kaikkensa koirien hyvinvoinnin eteen. He antoivat todella kattavat luennot ja perehdytyksen uudesta perheenjäsenestä. Kun apua tarvitsee sitä saa nopeasti. Kiitos❤

Perheeseemme kuuluu kaksi aikuista, 16 v tytär ja koiramme Toto.