Elmo

Australianlabradoodle sopii sekä ensimmäiseksi koiraksi että lapsiperheeseen. Rodun ihana luonne yhdessä allergiaystävällisyyden kanssa vaikuttivat päätökseemme valita australianlabradoodle perheeseemme.

Elmo (Sessan’s Hilivinksis) on luonteeltaan utelias, rohkea, aktiivinen ja sosiaalinen ihmisiä ja toisia koiria kohtaan. Elmo haluaa aina olla mukana perheen touhuissa. Elmon kanssa oleminen on vastannut odotuksiamme, ja jopa ylittänyt ne.

Elmo on tuonut elämäämme paljon iloa, uusia ystäviä ja koirakavereita, paljon ulkoilua, Nose Work- harrastuksen, ja vaikka mitä muuta.

Koirasta haaveilevalle haluaisimme kertoa, että koiran kanssa eläminen antaa todella paljon iloa elämäänne. Täytyy kuitenkin tiedostaa, että koira tarvitsee paljon liikuntaa ja aktiviteetteja, turkin hoitoa ja muuta huolenpitoa. Tämän kun muistaa ja on valmis huolehtimaan koiran tarpeista sen elämän ajan, on edessänne ihania koiravuosia.

Kasvattajalle haluaisin lähettää lämpöiset kiitokset! Meidän Elmo on ihan mahtava pakkaus. Allergiaoireita meille ei ole Elmosta tullut. Onneksi löysimme teidät ja saimme Elmon! Emme vaihtaisi hetkiä Elmon kanssa mihinkään.

Perheeseemme kuuluu äiti, isä, teini-ikäiset pojat, sekä viisivuotias koiramme Elmo.