Kaneli, Manteli ja Misteli

Päädyimme hankkimaan australianlabradoodlen, koska se tuntui olevan mahdollinen myös allergikolle. Yhden pennun jälkeen tarvittiin seuraa pennulle ja sitten taas uudelle pennulle. Niinpä meillä onkin nyt maustetytöt; Kaneli 3,5v, Manteli 2,5 v ja Misteli 1,5v.

Koiramme ovat luonteeltaan erittäin sosiaalisia. Ne osaavat lukea mielialamme ja elävät mukana iloissa ja suruissa. Miellyttämisen tarve on vahva ja siksi uusien asioiden oppiminen käy vaivatta.

Maustetytöt ovat tuoneet elämäämme vauhtia ja uusia harrastuksia. Ne ovat hyvin aktiivisia ja osaavat kyllä kertoa kun on tylsää. Rallitoko tuo viikoittaiset treenit ja vaatii keskittymistä koirilta ja omistajalta. Koska kaikille kolmelle nenän käyttäminen on luontaista ja hauskaa, opettelimme etsimään kantarelleja ja tryffeleitä. Syksyiset sieniretket ovatkin koirien mielestä parasta mitä he tietävät!

Koirasta haaveilevalle haluaisin sanoa, että tavallista pidempi pennun odotusaika kannattaa käyttää hyödykseen selkeyttämällä itselleen, mitä koiran kanssa haluaa tehdä. Australianlabradoodle on aktiivinen koira, joka tuo todella paljon iloa ja palkitsee ruhtinaallisesti päästessään mukaan uusiin paikkoihin ja seikkailuihin.

Sessanin arvomaailma, omistautuminen ja tapa saattaa pennut uusille omistajilleen on ihailtava. Pennut saavat upean pohjan elämälleen ja omistajat aimo annoksen tietoa ja luottamusta itseensä koiran omistajana.

Perhepiirissämme miehelläni ja minulla on yhteensä kuusi aikuista lasta puolisoineen  ja yhteensä 13 lastenlasta.