Rocky

Meillä oli suuri tarve saada lemmikki siitäkin huolimatta, että puolet perheemme jäsenistä on koira-allergisia. Olimme tutkineet kaikki allergisoimattomat vaihtoehdot akvaariosta alkaen, mutta niistä mikään ei tuntunut meille sopivalta. Lopulta törmäsimme netissä juttuun Paulasta, Stefanista ja heidän koiristaan. Heidän tarinansa kuulosti uskomattomalta ja se antoi meille toivoa. Lisäksi australianladradoodle vaikutti rotuna aivan täydelliseltä meille.

Koiramme Rocky on luonteeltaan hyvin lauhkea, rakastava ja ihmisläheinen. Rocky oppii helposti uusia asioita ja ihmiset ovat sen suurin rakkaus. Lajitoverit eivät niinkään kiinnosta muutamaa parasta koirakaveria lukuunottamatta. Rocky on paljon enemmän kuin mitä uskalsimme odottaa. Oma aikaisempi kokemukseni koirista liittyy lapsuudenkotini sekarotuiseen koiraan, jonka rasitteena olivat sekä metsästys- että vartiointivietti. Rockylla tällaisia ei ole, vaan se on mitä mainioin perhekoira ja kaveri.

Rocky on tuonut elämäämme valtavasti iloa, sekä uusia tuttavuuksia koirapiirien kautta. Rocky huolehtii perheenäidin liikunnasta, pitää isälle seuraa etätyöpäivinä ja ottaa vastaan teinien halipulan. Me koemme, että perheemme tarvitsi juuri tämän koiran.

Australianlabradoodle on verrattoman hyvä valinta perhe- ja seurakoiraksi. Oppivaisella ja älykkäällä koiralla on kapasiteettia vaikka mihin, joten on täysin itsestä kiinni, millaisen kaverin haluaa siitä kasvattaa. Australianlabradoodle on hyvä vaihtoehto koira-allergiselle. Pentuajan lieviä oireita lukuun ottamatta perheemme on elänyt yhdessä Rockyn kanssa ilman allergiaoireita jo yli neljä vuotta.

Kasvattajille olemme kiitollisia terveen, hyväluonteisen ja iloisen koiran saamisesta perheeseemme.

Perheeseemme kuuluu kaksi aikuista ja kaksi teini-ikäistä lasta sekä koiramme Rocky.