Camu

Perheemme nuorin poika oli potenut kovaa koirakuumetta jo vuosia, mutta perheen isän allergioiden takia emme olleet harkinneet koiran hankkimista perheenjäseneksi – ennen kesää 2017. Tuolloin perheen äidin silmiin osui lehtiartikkeli australianlabradoodleista ja ajatus omasta koirasta alkoi nostaa päätään. Etsimme seuraavan syksyn aikana tietoa rodusta ja kävimme tutustumassa muutamiin australianlabradoodleihin. Vierailut sujuivat hyvin ilman allergiaoireita ja rodun edustajat hurmasivat meidät myös luonteillaan.

Camu (Sessan’s Buffalo Soldier) saapui perheeseemme keväällä 2019 tuoden mukanaan paljon iloa ja rajattoman määrän rakkautta. Camu on luonteeltaan sosiaalinen, utelias, luottavainen ja kärsivällinen mammanpoika, joka haluaa olla mukana kaikessa. Hän rakastaa pitkiä metsäretkiä, uimista, toisten koirien kanssa leikkimistä, rapsutteluja ja erilaisia nenänkäyttötehtäviä. Camu on ollut kaikkea sitä, mitä me koiralta odotimme ja enemmänkin. Kotiin on aina ihanaa tulla, kun vastassa on hymyilevä, häntää heiluttava karvakaveri.

Koirasta haaveilevalle haluamme sanoa, että oma australianlabradoodle on pidemmänkin odotusajan arvoinen.

Kasvattajille annamme suuret kiitokset mahtavasta työstä koirien parissa. Saimme teiltä paljon arvokasta tietoa pentuaikaa varten ja ennen kaikkea perheeseemme meille sopiva koiran, joka on ottanut oman paikkansa niin meidän kotisohvaltamme, jonne koiran ei pitänyt päästä, kuin sydämistämme.

Perheeseemme kuuluu äiti, isä, kaksi kouluikäistä poikaa sekä Camu.