Nelle

Helmikuussa Mervin ja Vesan perheeseen saapui uusi jäsen. Vehnäterrieri Ponzon kaveriksi tuli australianlabradoodlen pentu Nelle. Starckin perheessä oli totuttu kahteen koiraan, joten Nelle löysi heti paikkansa perheessä.

”Nelle on valloittava persoona. Iloinen, vilkas ja ennen kaikkea lempeä”, Mervi kertoo.

Australianlabradoodlet ovat aktiivisia koiria, mikä sopii Starkeille mainiosti. Mervi suunnittelee Nellestä terapiakoiraa, ja Vesa taas haluaisi hänestä suunnistuskaverin. Hyvin ihmisten kanssa toimeen tuleva koira ei Starckien mukaan rajoita elämää, vaan avartaa sitä.

”On ihanaa, kun voi ottaa koiran huoletta mukaan ravintoloihin ja kahviloihin. Ulkomaanmatkailu voi olla hankalampaa. Jos sitä harrastaa, koiran hankkimista kannattaa harkita”, Mervi ja Vesa pohtivat.

Nelle tulee ihmisten lisäksi myös hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Perheen koiravanhus Ponzokin jaksaa vielä leikkiä pennun kanssa, vaikka terrierit voivat olla välillä ärhäköitä.

Starckien haaveissa on hankkia lähivuosina toinen australianlabradoodle. Mervi on tykästynyt erityisesti Nellen kermanväriseen fleece -tyyppiseen turkkiin, ja haluaisi tulevalle pennulle samanlaisen.

”Kaikennäköiset karvakaverit kyllä kelpaa, sillä tärkeintä on luonne”, Mervi naurahtaa.

Perheeseemme kuuluu äiti, isä, kaksi tytärtä sekä koirat Ponzo ja Nelle.